Kohteen kuvat

Uuden kuvan lisääminen aloitetaan klikkaamalla etusivun ”lisää merkintä” osiota. Tämän jälkeen klikkaamalla ”lisää kuva tai tiedosto nappia”, ohjelma avaa tietokoneen resurssienhallinnan ja vaihtoehtoisesti tabletilla tai älypuhelimella käytettäessä kameran tai videokameran. Kun olet valinnut valitsemasi kuvan voit vielä lisätä siihen liittyvän tekstin, määrittää tarvittaessa näkyvyyden ja lisätä hakuviitteen. Paina lopuksi ”julkaise” nappia ja merkintä siirtyy tapahtuma aikajanalle. Aikajanan lisäksi kuva tallentuu kohteen ”kuvat” osioon. Tietokoneella käytettäessä voi lisätä kuvan myös raahaamalla tiedoston laatikon päälle ”drag and drop”-toiminnolla.

Kohteelle lisättävät kuvat pitää siis lisätä ”uusi merkintä” toiminnon kautta. Kohteen kuvat välilehdellä ei ole erillistä kuvien lataustoimintoa.

Jos haluat lisätä kohteen kuvat asunnon QR-koodin kautta avautuvaan vuokralaisen näkymään tai asuntohakemuksen kohteen tietoihin, niin lisää kuvat kohteen julkisiksi kuviksi. Tämä tapahtuu viemällä hiiri haluamasi kuvan päälle ja klikkaa kuvan alareunaan ilmestyvistä ikoneista ”maapallon kuvaa”. Tämän jälkeen kuvasta tulee julkinen ja se näkyy kohteen tiedoissa vuokralaisen näkymässä ja asuntohakemuksen yhteydessä.

Jos haluat asuntohakemuksen asuntolistaukseen valita haluamasi kuvan ensimmäiseksi, niin voit muuttaa julkisten kuvien järjestystä klikkaamalla kuvan alareunaan ilmestyvää ikonia ”yksi”, jolloin tämä kuva tulee oletuskuvaksi ja samalla vuokralaiselle tarjottavaan asuntolistaukseen kohdekuvaksi.

Top