Valikko Sulje
Slide One

Oletko asuntosijoittaja,
tai hallinnoitko
vuokra-asuntoja?

Slide Two

Haluatko tehostaa
vuokrasuhteidesi
elinkaaren hallintaa?

Slide Three

Flatcon sähköisellä
vuokrausprosessilla
säästät aikaa ja rahaa

Flatcolla hallitset vuokrakohteiden ja vuokrasuhteiden elinkaaret joustavasti ja tehokkaasti

Flatco on alusta, jolla hallitset helposti yhdessä palvelussa vuokrakohteiden elinkaaren ja vuokrasuhteiden elinkaariprosessin rutiinit, kuten vuokrailmoituksen julkaisun, asuntohakemusten hallinnan, asukasvalinnan, luottotietojen tarkistuksen, vuokrasopimusten hallinnan, vuokralaskutuksen ja saatavien seurannan, vikailmoitusten hallinnan, dokumentoinnin, muuttotarkastukset jne.

* Oletuskohdetyypit käsittävät taloyhtiöt, asunnot, pysäköintipaikat ja muut tilat. Yritysasiakkaille kohdetyypit räätälöidään tarpeen mukaan.

Kenelle Flatco sopii?

organization-b

Yritysorganisaatiot ja yhteisöt

Flatco sopii kaikenkokoisille kiinteistö- ja asuntosijoitusyhtiöille sekä kunnallisille vuokranantajille. Se tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun asuntoportfolion ja vuokrasuhteiden hallintaan, dokumentointiin sekä joustavaan tiimityöskentelyyn.

individual-b

Yksityiset asuntosijoittajat

Yksityisille asuntosijoittajille, jotka haluavat kätevän tavan hallinnoida vuokrasuhteita -ja asuntoja, sekä helppoutta ja ajansäästöä mm. vuokralaskutuksen ja valmiin veroilmoitusraportin avulla.

Miksi Flatco?

fast-b

Helposti käyttöön

Luotuasi ensimmäisen asuntosi, voit lisätä sille heti vuokrasopimuksen, jota luodessasi voit tarkistaa vuokralaistesi luottotiedot nappia painamalla, sekä käynnistää sähköisen allekirjoitusprosessin. Tarvittaessa tuomme asunto- ja sopimustietosi Flatcoon esimerkiksi csv-tiedostosta.
save-time

Säästä aikaa

Kun asuntojesi ja sopimustesi tieto on yhdessä paikassa, löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti. Laskutusta ja vuokravalvontaa käyttämällä saat vuokratulot varmemmin ajallaan ja vuokrasaatavien seurannasta tulee helppoa. Yksityiskäyttäjänä näet asunnon veroilmoitusraportin nappia painamalla.
easy-b

Luotettava kumppani

Flatcoa on kehitetty vuodesta 2016 saakka ja palvelua kehitetään jatkuvasti, pohjanmaalaisella, rehdillä ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Ota Flatco käyttöön

Yksityishenkilöille palvelu on ilmainen.

Ominaisuudet ja hinnat

* Lisäpalvelu maksetaan pankkikortilla ostettavilla Flatco-krediiteillä. Hinta muodostuu krediittien kertaoston suuruudesta. ** Laskujen määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan

Lisää luvassa. Työlistalla uusia lisäpalveluita kumppaniemme kautta, täydennetty kassavirran seuranta, sijoitusanalyysi, ja paljon muuta! Liity postituslistallemme ja kuule uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa.

Tutustu ominaisuuksiin

0:00 – Vuokrasopimuspohja | 3:19 – Asuntohakemus | 6:20 – Luottotietojen tarkistus asuntohakemuksessa | 8:07 – Vuokrasopimus | 12:05 – Vuokralaskutus

Aina mukanasi

Flatcon ominaisuudet on kehitetty mobiililähtöisesti. Toisin sanoen kaikki ominaisuudet ovat heti käytössäsi sekä puhelimesi, tablet-laitteesi, että tietokonesi selaimessa – laitteesta ja ruutukoosta riippumatta. Sinun ei tarvitse asentaa erillisiä sovelluksia käyttääksesi Flatcoa.

Asiakkaitamme

Poimintoja yritysasiakkaistamme

Asiakkailtamme kuultua

Asiakkaidemme palauteviestejä Flatcosta ja asiakaspalvelustamme

”Teen jatkossa kaikki uudet vuokrasopimukset asuntohakemuksen kautta niin vähenee varmaan virheet. Hirmu näppäriä kaiken kaikkiaan Flatco ja Ropo olleet jo tähän mennessä. Iso helpotus näihin vuokrahommiin.”

Maija – 10 asuntoa

”Flatcosta saimme Rekipolskan tarpeisiin soveltuvan yksilöllisen palvelun. Flatco on helppo käyttää, ja koska siinä on nimenomaan meille tarpeelliset ominaisuudet, emme maksa turhasta.”

Vesa Jouppila – Kiinteistö Oy Rekipolska

”Kiitos taas aivan poskettoman hyvästä aspasta!”

Ville – Kreivilä Kodit

”Moi, Kiitos. Se oli nopeaa.”

Harri – 6 asuntoa

”Ok. Hyvä kun etenee. Mulla nyt 10 asuntoa Flatcon päällä ja lisää tulee koko ajan. Olen ollut siihen hyvin tyytyväinen ja ensi vuoden lopussa flatcossa pitäisi olla 50!””Super kiitos! Nyt toimii! Mulla on muuten nyt flatcon päällä 25 vuokraa! Hyvin toimii!”

Johannes 

Asiakastarina: Flatco pitää vuokra-asuntojen hallinnoimisen aikasyöpöt kurissa

Johannes_square

”Mutta jos vaikkapa meidän asuntojemme vuokranmaksun valvomisen tekisi manuaalisesti tiliotteiden perusteella, niin se on todella työlästä. Flatcon käyttöönotto on helpottanut tätä asiaa huomattavasti.”

Lue kuinka Johannes on saanut kipinän sijoitustoimintaan ja miten Flatco on säästänyt aikaa asuntojen hallinnoinnissa.

Kokeile Flatcoa jo tänään

Yksityishenkilöille palvelu on ilmainen. Tarvittaessa voimme muuttaa yksityishenkilönä luomasi tilin yritystiliksi milloin tahansa.

Ota yhteyttä

...tai varaa 15-30 minuutin esittely
...tai lähetä meille yhteydenottopyyntö

Usein kysytyt kysymykset

Flatco on vuokrahuoneistojen ja vuokrasuhteiden elinkaaren hallintaan ja dokumentointiin tarkoitettu kevyt ja ketterä palvelu.

Palvelua voi käyttää myös vuokralaisten ja vuokranantajan sekä huoltomiesten ja hallinnon väliseen kommunikointiin sekä kiinteistöjen huollon seurantaan, tai räätälöityihin kiinteistöautomaation hälytyksiin.

Flatco on mainio valinta mm. yksityisille asuntosijoittajille, kiinteistösijoitusyhtiöille ja kunnallisille vuokranantajille.

Kun rekisteröidyt Flatcoon, tilisi on oletuksena yksityisille vuokranantajille tarkoitettu pay as you go -tili.

Jos harjoitat asuntosijoittamista ja vuokraustoimintaa yksityishenkilönä, pay as you go -tili on tarkoitukseesi sopivin.

Jos edustat yritysorganisaatiota, tai yhteisöä, yritystili on paras vaihtoehto.

Jos harjoitat vuokraustoimintaa sekä yksityishenkilönä, että yrityksenä, on pay as you go -tili on hyvä vaihtoehto pienillä asuntomäärillä. Jos yrityksesi hallinnoi Flatcossa useita asuntoja (10+), luomme sinulle yksityistilisi rinnalle erillisen yritystilin. Flatcossa voit hallinnoida helposti useita eri tilejä.

Kun haluat muuttaa tilisi yritystiliksi, ota meihin yhteyttä vaikkapa soittamalla, sähköpostitse, tai lähettämällä Flatcon kautta tukipyyntö.

Pay as you go -tilissä ei ole kiinteää kuukausimaksua. Lisäpalvelut maksetaan Flatco-krediiteillä, joita ostat tarpeesi mukaan luottokortilla.

Yritystileillä on kuukausimaksu, joka skaalautuu kohteiden määrän mukaan. Yritystilin lisäpalveluiden transaktiot ovat edullisempia, kuin pay as you go -tilillä. Osalle lisäpalveluista tehdään erillinen sopimus lisäpalvelun tarjoajan ja yritysasiakkaan välille.

Flatcon syntytarina

Flatco syntyi tarpeeseen – Vuokra-asuntojen hallinnointi haluttiin yhteen puhelimella käytettävään palveluun. Idea Flatcon (Flat communication) synnyttämiseen muhi vuonna 2015, kun kaverukset Jarkko ja Samuli miettivät omiin sijoitusasuntoihinsa liittyviä asioita.

Top