Yleinen asuntohakemus

Flatcon avulla voit hallinnoida sähköisiä asuntohakemuksia. Tarvitset www-sivun johon lomake voidaan sijoittaa ja missä asunnonhakija voi sen täyttää.

Avoimen asuntohakemuslomakkeen käyttöönotto pitää sopia Flatcon yhteyshenkilön kanssa.

Kun järjestelmään tulee uusi hakemus, saat sähköpostilla ilmoituksen uuden hakemuksen saapumisesta. Sähköposti tulee oletuksena kaikille tiimin jäsenille ja nämä ilmoitusasetukset käyttäjä voi määritellä omassa asetusvalikossa.

Asuntohakemuksien käsittelyyn pääset vasemman valikon ”Asuntohakemukset” linkistä. Huomaa, että näkymässä on välilehdet ”Yleiset asuntohakemukset” ja ”Kohdistetut asuntohakemukset”.

Oletuksena näkymässä ovat kaikki paitsi arkistoidut hakemukset. Voit suodattaa näkymää tilojen mukaan klikkaamalla kyseessä oleva tilatietoa.

Voit muuttaa hakemuksen tilan hakemusta avaamatta klikkaamalla ”Tila” valikossa olevaa kuvaketta, josta aukeaa kuvan mukainen valintaikkuna.

Asuntohakemuksen saat avattua klikkaamalla asunnonhakijan nimessä olevaa linkkiä.


Asuntohakemuksen avattuasi voit kommentoida hakemusta ja muuttaa sen tilan prosessisi mukaisesti.
Järjestelmä tarjoaa hakijan toiveiden mukaisia vapaita asuntoja listauksena.

 


Klikkaamalla ”Näytä valittujen asuntojen linkit” aukeaa ikkuna, jossa on linkki asuntolistaukseen jotka valitsit aiemmassa näkymässä. Voit lähettää linkin sähköpostilla hakijalle, jonka kautta hakija voi ehdottaa haluamaansa asuntoa järjestelmän kautta.

Top