Valikko Sulje

Kohdistettu asuntohakemus

Asunnon vuokraukseen liittyen voit luoda asunnolle kohdistetun asuntohakemuksen, jonka voit liittää esimerkiksi asuntoilmoitukseesi tietoihin tai lähettää sen linkin asuntohakijalle, jolloin asunnonhakija voi lähettää tietonsa asunnon hakemista varten.
Kohdistettu asukashakemus löytyy asunnon tietojen valikosta. Klikkaa valikosta ”kohdistettu asuntohakemus”.

Tästä aukeaa alla oleva näkymä.

Lisää asuntohakemuksen viimeinen voimassaolopäivä ”Määräpäivä” kenttään ja klikkaa ”Luo Linkki” nappia.


”Siirry” linkin kautta näet asuntohakemuksen selaimessasi ja ”kopioi”nappia painalla kopioit sen leikepöydälle, josta voit lisätä sen asuntoilmoitukseesi.

Kun järjestelmään tulee uusi kohdistettu hakemus, saat sähköpostilla ilmoituksen uuden hakemuksen saapumisesta. Sähköposti tulee oletuksena kaikille tiimin jäsenille ja nämä ilmoitusasetukset käyttäjä voi määritellä omassa asetusvalikossa.

Kohdistettujen asuntohakemuksien käsittelyyn pääset vasemman valikon ”Asuntohakemukset” linkistä. Huomaa, että näkymässä on välilehdet ”Yleiset asuntohakemukset” ja ”Kohdistetut asuntohakemukset”.

Oletuksena näkymässä ovat kaikki paitsi arkistoidut hakemukset. Voit suodattaa näkymää tilojen mukaan klikkaamalla kyseessä oleva tilatietoa.

Voit muuttaa hakemuksen tilan hakemusta avaamatta klikkaamalla ”Tila” valikossa olevaa kuvaketta, josta aukeaa kuvan mukainen valintaikkuna.

Kohdistetun asuntohakemuksen saat avattua klikkaamalla asunnonhakijan nimessä olevaa linkkiä.


Asuntohakemuksen avattuasi voit kommentoida hakemusta ja muuttaa sen tilan prosessisi mukaisesti.
Uuden vuokrasopimuksen kohteelle pääset laatimaan klikkaamalla ”Tee vuokrasopimus” nappia.

Top