Valikko Sulje

Versio 1.29 julkaistu

Uuden version keskeisimpiä ominaisuuksia:

  • Vuokralaisen sivuston ensimmäinen versio
  • Vuokrasopimuksen päättämiseen liittyvät muutokset
  • SMS-viestipohjien hallinta 
  • Mahdollisuus oman verkkotunnuksen ja brändin käyttöön
  • Useita muita parannuksia
Tarkempi listaus alla.

PAM Flatco

» Tuki uudelle LoRaWAN palovaroittimelle (Zenner Easy Protect), sekä käyttöliittymän täydennykset laitekohtaisten tietojen esittämiseen

» Jumiutuneen vesimittarin tunnistukseen ja hälytykseen liittyvä toteutus

» Useita muita parannuksia  

Etäluenta

» Lisätty mahdollisuus mykistää yksittäisten LoRaWAN-laitteen hälytykset

» Lisätty sarjanumeron syöttömahdollisuus etäluentalaitteen muokkauslomakkeelle

» Lisätty kattavammin tietoa etäluentalaitteiden tilasta Vesikanta-siirtotiedostoraportin yhteyteen

» Lisätty tuki uudelle paine-erojen mittaukseen soveltuvalle laitetyypille

Asuntohakemukset

» Korjattu yleisien asuntohakemusten käsittelyyn liittyvä ongelma, jossa vuokrattu asunto näkyi vapaana vuokrattujen asuntojen listalla.

Vuokrasopimukset

» Lisäty uusia kenttiä; voimassaolo, irtisanomisajan pituus ja 1. mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta. Kentät käytettävissä myös sopimuspohjissa. 

» Lisätty vuokralaisen sivuston aktivointi esikatselu- ja muokkauslomakkeella.

» Räätälöitävä lomake vuokrasopimuksen irtisanomis- ja päättymistietojen taltiointiin. Oletusarvoisesti lomake sisältää päättymispäivän, poismuuttopäivän, vuokralaisen yhteystiedot uusine osoitteineen, vakuuden palautustiedot (kun käytössä rahavakuus), lisätiedot ja vapaa palaute. Lomake on räätälöitävissä ja siihen voidaan lisätä tarvitsemiasi tietoja. Kysy meiltä lisää räätälöinnistä.

» Irtisanomisen vahvistusmahdollisuus toistaiseksi voimassaoleva sopimusta päätettäessä. Vuokranantaja voi halutessaan pyytää vuokralaista vahvistamaan irtisanomisen tunnistautumalla vuokralaisen sivustolle, allekirjoittamalla irtisanomistiedot joko sähköisesti, tai käsin. Irtisanomisen voi tarvittaessa vahvistaa myös edunvalvoja.

» Määräaikaisia sopimuksia ei tarvitse enää vahvistaa päättyneeksi. Määräaikaisille sopimuksille voidaan syöttää päättämiseen liittyviä tietoja. Asukas voi täyttää päättymiseen liittyviä tietoja vuokralaisen sivustolla.

» Vuokrasopimuksen muokkaus ja esikatselulomakkeiden ulkoasua selkiytetty. 

» Lisätty vahvistus liitetyn pysäköintipaikan tietojen päivitykseen, kun ylätason vuokrasopimuksen vastaavia tietoja muokataan.

» Lisätty mahdollisuus muuttaa oletusarvoista erääntyneen vuokran SMS-muistutuksen lähetysajankohtaa tilikohtaisesti. Oletusarvoisesti muistutus lähetetään 5 päivää eräpäivän jälkeen, kun muistutusominaisuus on käytössä ja laskulla on avointa pääomaa. Muutoksen voi toistaiseksi tehdä ainoastaan ottamalla meihin yhteyttä. 

Vuokralaskutus ja maksuvalvonta

» Poistettu tarpeeton ilmoitus puuttuvasta vuokralaskusta kuluvalle kuukaudelle, kun vuokrasopimuksen päättymispäivä on ohitettu. Koskee tilannetta, jossa vuokralasku puuttui ja vuokrasopimus päättyi esimerkiksi kuukauden alussa. 

» Lisätty lähetetyn laskun esikatselutietoihin asianumero. Asianumeroa on suositeltava käyttää, laskuun liittyvässä asioinnissa Ropon kanssa. 

» Useita pieniä parannuksia, mm. laskun osahyvitykseen, ohisuoritukseen.  

Viestintä

» Viestintään liittyvät asetukset siirretty omalle Viestintä-välilehdelle

» Lisätty viestipohja-asetukset mm. irtisanomisen vahvistuspyynnölle, irtisanomisen vahvistukselle ja erääntyneen vuokran SMS-muistutukselle.

» Lisätty puhelinnumeron lisäys- ja muokkausmahdollisuus vastaanottajalistan yhteystiedoille tiedotteen luonnin yhteydessä.

» Parannuksia hakutoimintoon, mm. sisällön suodatus vuokralaisen nimellä.

» Parannuksia virheellisten numeroiden käsittelyyn tiedotteen lähetyksen yhteydessä.

» Lisätty mahdollisuus valita tiedotteen vastaanottajaksi myös isännöitsijä ja kiinteistönhuoltaja.

Vierailijan sivusto

» Uudelleenohjaus omaan aliverkkotunnukseen, kun vierailijan sivulle navigoidaan esimerkiksi QR-linkistä.

» Omaa brändiä mukailevan ilmeen käyttömahdollisuus vierailijan sivuilla.  

Vuokralaisen sivusto

» Vuokralaisen sivuston ensimmäinen versio. Vuokralainen voi kirjautua sivustolle vahvalla tunnistautumisella ja tarkastella sopimustietojaan, ladata vuokrasopimuksensa, ilmoittaa viasta, lähettää kuvia, irtisanoa vuokrasopimuksen ja ilmoittaa sopimuksen päättymiseen liittyviä tietoja. Sopimuksen irtisanomis- ja päättymistietojen ilmoituslomakkeella on Sivusto on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ohjesivustolla lisää vierailijan sivustosta ja irtisanomisesta.

Muuta

» Lisätty Vierailijan sivut -asetusvälilehti, joka sisältää asetukset julkisten sivujen käyttöoikeuksien hallintaan

» Lisätty Vierailijan sivut -asetusvälilehdelle oman tietosuojaselosteen lisäysmahdollisuus. Selosteen voi lisätä tiedostona, tai linkkinä. Seloste on avattavissa julkisten sivujen (mm. Asuntohakemus, QR-linkillä avattava vierailijan sivu), sekä vuokralaisen sivujen alapalkista.

» Korjattu ongelma, jossa vuokra ei pyöristynyt oikein massatoimintona tehdyssä vuokran korotuksessa, kun käytössä oli neliöperusteinen vuokra

» Parannuksia asuntokohdelistauksen suodatukseen haettaessa asunnon numerolla

» 40+ muuta parannusta (1.28.2 – 1.28.4 ja 1.29.0 – 1.29.1)

Haluatko saada artikkeleitamme ja tietoa uusista julkaisuista sähköpostiisi? Liity postituslistallemme.

Top