Valikko Sulje

Versio 1.23 julkaistu

Uuden version keskeisimpiä ominaisuuksia:

  • Vuokrien ja erilliskorvausten muuttaminen massatoimintona
  • Kohteiden tilapäinen ja pysyvä käytöstä poisto
  • Määrätyn henkilötunnuksen edellyttäminen allekirjoittajilta sähköisen allekirjoituksen yhteydessä
  • PamFlatco – vedenkulutuksen seurantaan liittyviä parannuksia
  • Sopimuspohjien muotoiluun liittyviä parannuksia
Katso tarkempi listaus alta.

Garantia portfoliovakuutus

» Toteutuksen viimeistelyä ja yleisiä parannuksia (Versiossa 1.22.1 ja 1.22.2)

Vuokrat ja erilliskorvaukset

» Ensimmäinen versio vuokrien ja erilliskorvausten muutoksesta massatoimintona. Periaatteeseen voit tutustua tarkemmin ohjesivustollamme.

» Lisätty tulevien tavoitemaksumuutosten tiedot kohdelistaukseen

Vuokrailmoitukset

» Lisätty puuttuva, kohteen huonetyyppiä kuvaava parametri Oikotien aineistosiirtoon. Huonetyyppi näkyy Oikotiellä kohdetta kuvaavassa kortissa. (Versiossa 1.22.2)

Vuokrasopimukset

» Määrätyn henkilötunnuksen edellyttäminen allekirjoittajilta sähköisen allekirjoituksen yhteydessä 

» Korjattu ongelma, jossa kolmatta liitettä ei voi allekirjoittaa sähköisesti tallentamatta sopimusta välillä

» Lisätty sopimuspohjaan sarkainnäppäimen käyttömahdollisuus. Teknisten rajoitusten vuoksi sarkainmerkkien toiminta, mm. rivikohtainen kohdistaminen ei toimi täysin tekstinkäsittelyohjelmissa totuttuun tapaan. (Versiossa 1.22.2)

» Lisätty mahdollisuus muuttaa sopimuspohjan rivivälejä. Teknisten rajoitusten vuoksi riviväliä ei voi valita etukäteen, vaan rivivälit tulee muotoilla valmiiseen tekstiin maalaamalla haluttu alue, ja valitsemalla haluttu riviväli ”Riviväli”-valikosta. (Versiossa 1.22.2 ja 1.23.0)

» Lisätty rivinvahtojen lisäysmahdollisuus sopimuspohjaan (Versiossa 1.22.2)

» Korjattu ongelma, jossa ehdotetun vuokralaisen valinta alasvetovalikosta ei onnistu mobiililaitteella vuokrasopimusta luotaessa. (Versiossa 1.22.2)

» Korjattu ongelma, jossa tallennettujen sopimuspohjan muokkaus avasi tyhjän sopimuspohjan ja/tai jossa sopimuspohja katosi hetkellisesti sopimuspohjalistauksesta. (Versiossa 1.22.1)

Vuokralaskutus

» Korjattu ongelma, jossa vuokrasopimuksen laskutustavan muutos ”Ei käytössä” -arvoon vuokralaskutuksen ollessa aiemmin käytössä aiheutti laskutusvirheen (Versiossa 1.22.2)

» Korjattu ongelma, jossa pysäköintipaikan tavoitevuokran muutos päivittyi myös vuokralaskuun (Versiossa 1.22.1)

» Korjattu ongelma, jossa erillismaksun poisto vuokrasopimukselta ei poistanut kyseistämaksuriviä lähettämättömältä vuokralaskulta (Versiossa 1.22.1)

Kohteiden hallinta

» Lisätty toiminto kohteen tilapäiselle, tai pysyvälle käytöstä poistolle, sekä tilapäisesti käytöstä poistetun kohteen palautusmahdollisuus. Lisätietoja toiminnosta ohjesivustollamme.

» Korjattu ongelma, jossa isännöitsijän ja kiinteistöhuollon yhteystiedot eivät näy taloyhtiöön kuuluvalla kiinteistöllä

» Parannettu vuokrakohteiden ”vapatumassa” suodatinta siten, että kohdetta ei lasketa enää vapautuvaksi, jos kohteella on vuokrasopimus, jonka alkamispäivä on tulevaisuudessa  

Tulojen ja menojen hallinta

» Korjattu ongelma, jossa kilometrivähennyslaskurin syöttökenttiin ei voinut kirjoittaa tekstiä

IoT (etäluenta)

» Raporttien latausaikoja optimoitu (Versiossa 1.22.2)

» Tuki uudelle mittarityypille (Wehrle/Modularis) (Versiossa 1.22.2)

» Useita parannuksia mm. kulutusgraafien esitykseen, asukkaan PIN-koodien hallintaan ja vuotohälytysten käsittelyyn (Versiossa 1.22.1 ja 1.22.2)

Muuta

» Korjattu ongelma, jossa automaattisesti avautuvan tiiminvaihtoikkunan ”Vaihda tiimiin X” ei vaihtanut haluttuun tiimiin (Versiossa 1.22.1) 

» Korjattu ongelma, jossa krediittien osto ei onnistunut luottotietokyselyn, tai vuokrasopimuksen luonnin yhteydessä, vaan osto oli käytävä tekemässä asetukset-sivun kautta (Versiossa 1.22.2)

» Lisätty Pysäköintipaikat-kohdetyyppi vuokrataloyhtiöiden yritystileille, joiden kohdehierarkiassa sitä ei ole aiemmin ollut

» Ilmoitussähköposteissa olevien linkkien ohjautuvuuteen liittyviä parannuksia. Mm. tiimin automaattinen valinta ja oikean välilehden avaus.

» Arkistoitujen, ja tilapäisesti käytöstä poistettujen kohteiden huomiointi mm. käyttöasteraportissa

» Lisätty kulutusraporttiin mahdollisuus rajata kulutusta taloyhtiökohtaisesti (Versiossa 1.22.2)  

Korjauksia ja parannuksia

» Useita käyttäjäryhmien hallintaan ja käsittelyyn liittyviä parannuksia (Versiossa 1.22.2)

» Korjattu ongelma, jossa tapahtumien kuittaaminen luetuksi useaan kertaan verkkoyhteyden ollessa hidas aiheutti ”Jokin meni pieleen”-viestin (Versiossa 1.22.2)

» Poistettu tarpeeton monivalintatoiminto tapahtumat-listauksessa  

» Korjattu ongelma, jossa vuokrasopimuksen luonti asuntohakemukselta avaa muokattavaksi kohteelle aiemmin tallentuneen vuokrasopimusluonnoksen, jonka sisältö ei vastannut hakemuksen tietoja

» 30+ muuta parannusta (1.22.1, 1.22.2 ja 1.23.0)

Haluatko saada artikkeleitamme ja tietoa uusista julkaisuista sähköpostiisi? Liity postituslistallemme.

Top