Vuokran korotus massatoimintona

Voit tehdä prosentuaalisia vuokra-ja erilliskorvausmuutoksia haluamillesi kohteille. Massakorotustoimintoon pääset vuokrakohdelistauksesta (asunnot, autopaikat, jne).

Kohdelistauksessa, aloita suodattamalla näkymää ja valitsemalla kaikki, tai haluamasi kohteet (1). Isoilla asuntomäärillä kaikki kohteet eivät ole listalla valittavissa. Voit valita näkyvien kohteiden lisäksi mahdolliset listauksen ulkopuolelle jääneet kohteet napauttamalla ”Valitse kaikki hakutulokset” (2). Massatoiminnot-valikosta (3), valitse ”Tee maksumuutos” (4).

Siirryttyäsi maksumuutos-sivulle, valitse haluamasi maksutyyppi ja voimaanastumispäivä. Syötä muutoksen määrä ja valinnainen lisäkuvaus (5).

Valitse kohdistetaanko muutos tavoitemaksuihin ja/tai vuokrasopimuksiin (6).

Esikatselulistassa (7) näet valitsemaasi maksutyyppiä vastaavan tavoitemaksun, sekä sopimuksella olevan maksun. Näet maksujen ohessa tulevat korotukset päivämäärineen ja lisäkuvauksineen, jos korotuksia on jo aiemmin tehty. Halutessasi voit poistaa yksittäisiä kohteita tai sopimuksia muutoksen piiristä napauttamalla summien edessä olevia valintaruutuja.

Huomioitavaa-sarake sisältää yleisiä, sekä valitsemaasi voimaanastumispäivämäärään perustuvia huomioita, kuten;

  • Vuokrasopimuksen alkaminen, tai päättyminen 6 kuukautta ennen/jälkeen voimaanastumispäivän
  • Kohteelta puuttuu valittu tavoitemaksu
  • Kohteella on useampia vuokrasopimuksia

Lopuksi hyväksy muutos napauttamalla ”Tee muutos” -painiketta (8).

Muutoksen tehtyäsi, voit jatkaa muutosten tekoa samalle kohderyhmälle, tai poistua toiminnosta valitsemalla ”Valmis”. 

Valittuasi ”Valmis” tai poistuttuasi maksumuutossivulta, tekemäsi muutokset ovat tarkasteltavissa myös kohdelistauksessa (9), sekä vuokrasopimukset-sivun vuokrasopimuslistalla. Jos haluamaasi maksutyyppiä ei taulukossa näy, merkitse kyseisen maksutyypin valintaruudut taulukon ohessa olevasta ”Sisältö”-valikosta (10).

Top