Valikko Sulje

Versio 1.26 julkaistu

Uuden version keskeisimpiä ominaisuuksia:

  • Ärräkoodien lähetys vuokralaisviestinnässä
  • Koontilaskun lähetysmahdollisuus sopimus- ja maksumuutosten yhteydessä
  • Yleisiä parannuksia mm. sopimuspohjiin
Katso tarkempi listaus alta.
Ärräkoodit ovat osa asukasviestintää

Veroilmoitusraportti

» Korjattu ongelma, jossa 2. vuokralainen ei näkynyt raportilla (1.26.1)

Pam Flatco

» Lisätty uusia laiteprofiileja lämpöenergian ja viilennysveden mittaukseen

» Lisätty lämpö- ja sähköenergiaraporttien otsikoihin yksiköt (sähkö = kWh ja lämpö = MWh)

Etäluenta

» Lisätty Vesikanta-kulutusraportti, jolla etäluetut kulutuslukemat voidaan hakea Flatcosta ja viedä Vesikantaan.

Asuntohakemukset

» Lisätty yleisen asuntohakemuksen vapaiden asuntojen listaukseen indikaatio kohteesta, joka on tilapäisesti poissa käytöstä (1.26.1)

» Korjattu ongelma, jossa yleisen asuntohakemuksen vapaiden asuntojen listalla näkyi arkistoituja kohteita (1.26.1)

» Pieniä käyttöliittymäparannuksia (1.26.1)

Vuokrasopimukset

» Vuokralaisten yhteystietojen käsittelytapaa vuokrasopimuksella parannettu siten, että olemassa olevien yhteystietojen käyttäminen onnistuu helpommin. Muutokset ovat osa vuokralaisen sivustoon liittyvää toteutusta.

» Lisätty Luo kopio -toiminto vuokrasopimuspohjien muokkaukseen (1.26.1)

» Lisätty esikatselutoiminto vuokrasopimuspohjaeditoriin (1.26.1)

» Lisätty ”Poistutaanko tallentamatta?” -varmistus vuokrasopimuspohjan muokkauksen yhteyteen, kun sivulta yritetään poistua tallentamatta muutoksia (1.26.1)

» Korjattu ongelma, jossa ”Avaa tyhjä dokumentti” -toiminto ei avannut sopimuseditoria vuokrasopimuslomakkeella, kun yhtään sopimuspohjaa ei ollut vielä luotu (1.26.1)

Vuokralaskutus

» Lisätty mahdollisuus päivitetyn koontilaskun lähetykseen, kun maksumuutos koskee aiemmin lähetetyn koontilaskun maksueriä. Koontilaskun lähetystapa on tässä yhteydessä myös valittavissa. Massatoiminnon kautta tehtäessä lähetystapana käytetään joko itsetulostusta, tai kunkin sopimuksen mukaista lähetystapaa.

» Lisätty mahdollisuus päivitetyn koontilaskun lähetykseen, kun vuokrasopimukseen liitetään, tai sopimukselta poistetaan pysäköintipaikka.

» Korjattu ongelma, jossa jaksolaskun maksuerät eivät päivity oikein, kun kiinteistön tai asunnon vuokrasopimukseen liitetään, tai siitä poistetaan pysäköintipaikkoja, tai kun pysäköintipaikkojen maksuja muutetaan.

» Korjattu ongelma, jossa jaksolaskun maksuerät eivät päivittyneet oikein, jos jaksolaskun aikana sopimukselle oli määrä astua voimaan uuden tyyppinen maksu, joka ei sisältynyt jaksolaskun ensimmäisiin maksueriin, mutta joka astui voimaan jaksolaskun myöhemmissä maksuerissä.

Vuokralaisen sivusto

» Ensimmäinen versio sisäiseen testaukseen. Versio sisältää vahvan tunnistautumisen, sopimusten tarkastelun ja allekirjoitettujen sopimusdokumenttien latausmahdollisuuden.

Asukasviestintä

» Lisätty ärräkoodin lähetysominaisuus. Ärräkoodeja voi lähettää Viestintä-sivun lisäksi myös massatoimintona, tai yksittäisen kohteen sivulta. Lue lisää Ärräkoodista aiemmasta artikkelistamme. Lähetetyt ärräkoodit näkyvät Viestintä-sivulla.

» Selkiytetty Viestintä-sivun lähetystoiminnon yhteydessä näkyvän vastaanottajalistan sulkemispainiketta. (1.25.1)

Muuta

» Parannuksia uudelleenohjaukseen, kun kirjautunut käyttäjä navigoi kohteen sivulle QR-linkillä. Uudelleenohjauksessa käyttäjä ohjataan automaattisesti oikeaan tiimiin tilanteessa, jossa käyttäjä kuuluu useampaan kuin yhteen tiimiin. Kirjautunut käyttäjä ei muutosten jälkeen ohjaudu vierailijan sivuille tilanteessa, jossa tämä on oikeutettu tarkastelemaan kohdetta Flatcossa.  (1.25.1)

» Muistutus käyttämättömien krediittien vanhenemisesta lähetetään nyt aiempaa aikaisemmin. Muistutus lähetetään lisäksi kahteen kertaan aiemman yhden kerran sijaan. Vanhenevat krediitit voi hyödyntää vaikkapa muistamalla vuokralaista Ärräkoodilla.

» Korjattu ongelma, jossa kuun viimeisenä päivänä tehty krediittiosto ei näkynyt Asetukset-sivun krediittiostohistoriassa. (1.25.1)

» 20+ muuta parannusta (1.25.1, 1.26.0 ja 1.26.1)

Haluatko saada artikkeleitamme ja tietoa uusista julkaisuista sähköpostiisi? Liity postituslistallemme.

Top