Valikko Sulje

Ylläpidä hyvää vuokrasuhdetta muistamalla vuokralaistasi

Hyvää vuokrasuhdetta kannattaa vaalia. Positiivinen kokemus vuokranantajasta merkitsee vuokralaiselle paljon. Hyvän vuokrasuhteen ylläpitämiseksi vuokralaista voi muistaa aika-ajoin, vaikkapa ystävänpäivänä, jouluna, tai vuokrasuhteen alkaessa tai päättyessä. Osana asukasviestinnän kehitystä pilotoimme Flatcossa uutta tapaa hyvän vuokrasuhteen ylläpitämiseen ja mielekkään asiakaskokemuksen luomiseen. Voit nyt muistaa vuokralaistasi lähettämällä Flatcosta suklaanmakuisen Ärräkoodi-tekstarilahjakortin. Artikkelin lopussa muutama lisävinkki hyvän vuokrasuhteen ylläpitämiseen. 

Ärräkoodi on R-Kioskin sähköinen lahjakortti, joka toimitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä. Tekstiviesti sisältää vapaamuotoisen tekstin lisäksi kertakäyttöisen Ärräkoodin ja tiedon tuotteesta, jonka koodilla voi lunastaa. Koodi lunastetaan näyttämällä se ostoksen yhteydessä millä tahansa Suomen R-Kioskeista.

Voit lähettää vuokralaisellesi Ärräkoodeja Flatcosta 13.2. alkaen. Lahjansaaja voi valita haluamansa Fazerin, Maraboun tai Royalin 190-250g suklaalevyn. Yhden koodin hinta on yritysasiakkaillemme 45 krediittiä (4,50 € alv 0) ja yksityisasiakkaillemme 45 krediittiä (alk. 5,68 € sis alv). Ärräkoodit ovat lähetettävissä Flatcosta 20.4.2023 saakka tai niin kauan, kun koodeja on saatavilla.

Voit lähettää Ärräkoodeja Flatcon Viestintä-sivun Lähetä Ärräkoodi -toiminnolla. Toiminto on käytettävissä myös mm. asuntolistauksesta tai kohteen sivulta.

Muutama lisävinkki hyvän vuokrasuhteen ylläpitämiseen

Huolehdi vuokralaisen tarpeista – Kuuntele ja huomioi vuokralaisen tarpeita ja toiveita. Huolehdi, että asunnon korjaukset ja huolto tehdään ajallaan.

Ota vuokralainen huomioon – Yritä pitää huoli siitä, että vuokralainen ei joudu yllättävien häiriöiden – kuten esimerkiksi taloyhtiön remontista aiheutuva melu – kohteeksi.

Pidä lupauksesi – Pidä lupauksesi ja varmista, että vuokralaisen oikeudet ja velvollisuudet ovat selkeitä vuokralaiselle.

Ota yhteyttä vuokralaiseen – Pidä säännöllisesti yhteyttä vuokralaiseen ja varmista, että hänellä ei ole minkäänlaisia huolenaiheita asumiseen liittyen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka vuokranantaja voi ylläpitää hyvää vuokrasuhdetta vuokralaiseensa. Yleensä hyvä kommunikaatio, rehellisyys ja huolellinen asioiden hoitaminen ovat avaintekijöitä hyvän vuokrasuhteen ylläpitämisessä.

Haluatko saada artikkeleitamme ja tietoa uusista julkaisuista sähköpostiisi? Liity postituslistallemme.

Top