Näytä Vierailijan/Vuokralaisen sivu

Vierailijan/Vuokralaisen sivulla tarkasteltavissa ovat mm. kohteen julkiseksi määritetyt kuvat ja tiedostot, sekä yleisiä tietoja kohteesta. Asetuksista riippuen vierailijat voivat lähettää vierailijan sivun kautta myös vikailmoituksia. Vierailijan sivuilla ei esitetä vuokrasopimuksiin liittyvää tietoa.

Vierailijan sivua voit tarkastella avaamalla kohteen sivun Flatcossa ja napauttamalla ”Näytä vierailijan/vuokralaisen sivu”. Voit halutessasi tulostaa vierailijan sivulle johtavan QR-linkin napauttamalla ”Tulosta QR-linkki”. Lue lisää QR-linkistä täällä.

Valmistele vierailijan sivut ennen linkin lähettämistä vierailijalle.

1. Tarkista vierailijoiden käyttöoikeudet Asetukset-sivun Tiimi-välilehdeltä. Vain pääkäyttäjä voi tarkastella ja muokata näitä asetuksia. Alla asetusten tarkempi kuvaus:

Salli vieraililijoiden pääsy kohteiden vikailmoitusnäkymään Tämän asetuksen tulee olla käytössä, jos tiimilläsi on kotisivuille upotettu yleinen vikailmoituslomake käytössä ja haluat vastaanottaa vikailmoituksia upotetun lomakkeen kautta.

Salli vierailijoiden päästy kohteiden QR-koodinäkymään Tämän asetuksen tulee olla käytössä, jotta vierailijat voivat navigoida kohdekohtaisille vierailijan sivuille.

Salli vierailijoiden nähdä kohteiden tarkat tiedot Tämän asetuksen ollessa käytössä, vierailijat näkevät yleisten tietojen (nimi, kuvaus-teksti, ohjeita vuokralaiselle -teksti, peruskorjausvuosi ja rakennusvuosi) lisäksi mm.  rakennustyyppi, paloluokka, lisätiedot-teksti, huoneiden lukumäärä, kiinteistötunnus, koko, tilavuus ja kustannuspaikka.

Salli vierailijoiden pääsy asuntohakemukseen Tämä asetus tulee olla käytössä, jos haluat vastaanottaa asentohakemuksia joko kohdekohtaisen, kohdistetun asuntohakemuslinkin kautta, tai yleiseltä kotisivuille upotettavalta asuntohakemuslomakkeelta.

Salli vierailijoiden tehdä merkintöjä QR-koodinäkymässä Kun tämä asetus on käytössä, vierailijat voivat lähettää kuvia ja tekstiä ”Lisää merkintä tai tiedostoja”-painiketta napauttamalla.

Salli vierailijoiden tehdä vikailmoituksia QR-koodinäkymässä Kun tämä asetus on käytössä, vierailijat voivat lähettää vikailmoituksen ”Lisää vikailmoitus”-painiketta napauttamalla.

Salli vierailijoiden nähdä kulutuslukemat QR-koodinäkymässä Kun tämä asetus on käytössä, vierailijat voivat tarkastella huoneistokohtaisia kulutuslukemia vierailijan sivulla. Tämä asetus edellyttää huoneistokohtaisia vesimittareita. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja huoneistokohtaisesta vedenkuluksen mittauksesta. 

2. Lisää kohteelle kuvia ja tiedostoja napauttamalla ”Lisää merkintä tai tiedostoja”-painiketta kohteen sivulla. Voit lisätä sekä kuvia, että muuntyyppisiä tiedostoja.

3. Lisättyäsi kuvat ja tiedostot, siirry kohteen kuvat-välilehdelle ja merkitse julkiseksi kuvat, jotka haluat näyttää vierailijan sivulla. Vastaavasti siirry kohteen tiedostot-välilehdelle ja merkitse julkiseksi tiedostot, jotka haluat näyttää vierailijan sivulla.

4. Tulosta ja kiinnitä QR-kyltti huoneistoon, tai lähetä vuokralaisellesi linkki vierailijan sivulle. Meidän kauttamme voit tilata mm. laminoidut kyltit kaikkiin huoneistoihisi.

 

Top