Valikko Sulje

Uusi vuokralaisen sivusto mahdollistaa paremman asiakaspalvelun

Vuosi 2023 vierähti nopeasti ja on lähestymässä loppuaan. Käyttäjämäärämme ovat kasvaneet kaikilla asiakassegmenteillä, mikä on vahvistanut sitoutumistamme tarjota entistä parempia palveluja kaikille käyttäjille. Taloyhtiöille suunnattu huoneistokohtainen vedenkulutuksen seuranta on tänä vuonna tuonut Pam Flatcoon satoja taloyhtiöitä ja kymmeniä tuhansia vesimittareita.

Vuoden aikana olemme julkaisseet neljä uutta versiota uusine ominaisuuksineen, sekä lukuisia pienjulkaisuja, jotka sisältävät parannuksia olemassa oleviin ominaisuuksiin. Julkaisujemme keskeisimmät ominaisuudet löydät ajankohtaista-sivultamme osoitteesta https://flatco.fi/palvelu/ajankohtaista.

Edellisen julkaisumme (1.28) jälkeen olemme valmistelleet seuraavaa versiota, joka tuo aiemman vierailijan sivuston rinnalle täysin uuden vuokralaisen sivuston. Vuokralainen kirjautuu sivustolle vahvalla tunnistautumisella ja voi mm. tarkastella sopimustietojaan, lähettää vikailmoituksia ja irtisanoa vuokrasopimuksen räätälöitävällä irtisanomislomakkeella.

Seuraavan julkaisun myötä voit myös hankkia Flatcoon oman aliverkkotunnuksen, jolla voit mm. tarjota vuokralaisillesi omaa brändiäsi mukailevan asiakaskokemuksen. Vuokralaisen sivusto toimii mobiililaitteen selaimella, joten vuokralaisesi ei tarvitse asentaa erillisiä sovelluksia.

Lisää sivustosta seuraavassa julkaisutiedotteessa!

Vuokralaisen sivustolla tehty irtisanominen helpottaa työtäsi
Irtisanomisen yhteydessä vuokralaiselta voidaan kerätä tarvitsemiasi tietoja. Oletusarvoisesti lomakkeella voi antaa myös palautetta.

Haluatko saada artikkeleitamme ja tietoa uusista julkaisuista sähköpostiisi? Liity postituslistallemme.

Top