Valikko Sulje

Hyviä uutisia yksityisasiakkaillemme!

Kiinteiden kuukausimaksujen aika on nyt ohi! Flatco muuttui vuoden alussa ilmaiseksi palvelualustaksi, ilman kohdemäärä- ja ominaisuusrajoituksia. Nyt maksat palvelussa tarvitsemiesi lisäpalveluiden käytöstä ainoastaan silloin, kun niitä tarvitset (ts. silloin, kun saat vuokraustoiminnastasi tuloja). 

Palvelualustana Flatco mahdollistaa vuokrasuhteen elinkaaren lisäpalveluiden, mm. Dun & Bradstreet -luottotietokyselyiden, Visma Sign -sähköisten allekirjoitusten ja Ropo Capital laskun elinkaaripalvelun hyödyntämisen yhdestä palvelusta. Vaivattomuuden lisäksi lisäpalveluiden tarjoamat tiedot yhdistyvät samalla asuntoihin ja vuokrasopimuksiin.

Veroilmoitukset

Veroilmoitukset ovat nyt asuntosijoittajan työpöydällä. Jatkossa saat sijoitusasuntojesi veroilmoitustiedot suoraan Flatcosta. Olemme kehittäneet edistyksellisen tulojen ja menojen seurannan, sekä näistä saatavan, yksinkertaisen omavero.fi-lomaketta vastaavan veroilmoitusraportin, josta voit siirtää tiedot veroilmoitukseen vaivattomasti. Jatkossa tulemme mahdollistamaan veroilmoitustietojen lähetyksen Flatcosta suoraan verottajalle (tällä hetkellä odotamme verottajalta tähän soveltuvan palvelurajapinnan virallista julkaisua).

Parhaan hyödyn veroilmoituksesta saat, kun teet tulo- ja menokirjaukset ajallaan. Vuokralaskutusta käyttäessäsi maksetut vuokrat kirjautuvat automaattisesti oikein. Kirjausten teko onnistuu jälkikäteenkin, ja veroilmoitusvuoden 2021 osalta kirjaukset on tarvittaessa helppo laittaa ajan tasalle.

Mitä yksityinen asuntosijoittaja voi tehdä Flatcossa?

  • Luoda rajattomasti kohteita ilmaiseksi (taloyhtiöitä, asuntoja, pysäköintipaikkoja)
  • Hyödyntää asuntohakemusta vuokrailmoituksissa
  • Tarkastaa luottotiedot
  • Tehdä vuokrasopimukset omia sopimuspohjia käyttäen, sekä allekirjoittaa sopimukset sähköisesti
  • Käyttää vuokralaskutusta ja vuokralaskujen maksuvalvontaa
  • Kirjata tulot ja menot kuitteineen, sekä seurata kassavirtaa
  • Tehdä vaivattoman veroilmoitusraportin
  • Dokumentoida muuttotarkastukset ja remontit 
  • Jos toimit y-tunnuksella, voit julkaista vuokrailmoitukset Vuokraoven ja Oikotien markkinapaikkaintegraation kautta yhdellä napin painalluksella
  • Kaikki ilman jatkuvia kiinteitä maksuja

Miten yksityinen asuntosijoittaja hyötyy Flatcosta?

Paikasta riippumattomuus on osa vuokranantajan arkea. Kulut ja kilometrit on hyvä kirjata mahdollisimman pian. Vuokrasopimusten luonti suoraan näytön yhteydessä ei ole poikkeuksellista. Flatco on käytössäsi siellä missä oletkin. Flatcon sopimuspohjia, luottotietojen tarkastusta ja sähköistä allekirjoitusta käyttäen vuokrasopimuksen luonti on lisäksi erittäin nopeaa ja säästää aikaasi. Ajatuksenamme on alusta asti ollut mobiilikäytön mahdollistaminen kaikissa ominaisuuksissa. Vuokralaskutusta käyttämällä saat vuokrasi varmemmin ajallaan ja teet asuntosijoitustoiminnastasi stressittömämpää.

Kuluttajille suunnatun pay as you go -tilin käyttäjänä et maksa kiinteää kuukausimaksua. Maksat transaktiopohjaisia maksuja ominaisuuksista ja lisäpalveluista, joita tarvitset. Ominaisuuksien hinta on määritetty krediiteissä. Krediitin hintaan puolestaan vaikuttaa paljonko niitä kerralla ostat – mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät. Flatcossa, krediittiostoksen yhteydessä olevalla laskurilla näet, paljonko lopullinen hinta kullekin lisäpalvelulle euroissa on.

Pitkäjänteinen ja luotettava asuntosijoittajan kumppani

Flatco on ollut markkinoilla vuodesta 2018 saakka. Flatco on luotettava, pitkäjänteinen ja jatkuvasti kehittyvä asuntosijoittajan, sekä vuokranantajan kumppani. Flatcon taustayhtiönä toimii juuri 10 vuotta täyttänyt Codetag Oy. Pohjanmaalaiset, rehdin ja asiakaslähtöisten asenteen omaavat omistajat ovat myös pitkäjänteisiä asuntosijoittajia, sekä ohjelmistoalan ammattilaisia lähes 20 vuoden ajalta

Haluatko saada artikkeleitamme ja tietoa uusista julkaisuista sähköpostiisi? Liity postituslistallemme.

Top